Tuinhout Zeeland

Bent u op zoek naar tuinhout voor uw schutting, tuinhuis of terras? Dan bent u bij Houthandel Katsman aan het goede adres. Wij zijn de eerste houthandel in Zeeland en bestaan inmiddels ruim 30 jaar. Bij ons vindt u het grootste aanbod voor tuin en terras, waaronder Douglas, geïmpregneerd grenen, hardhout, rondhout, blokhutten, kapschuren, buitenverblijven, betonpalen en -platen. Tevens vindt u bij ons zelf geproduceerde tuinschermen en poorten. Houthandel Katsman levert uitstekende kwaliteit tuinhout voor een aantrekkelijke prijs en is dé leverancier voor tuinhout in Zeeland, onder andere op Walcheren en Zuid-Beveland.

Houthandel katsman voor uw tuinhout in Zeeland

Houthandel Katsman adviseert en helpt u graag bij de juiste keuze in tuinhout. Voor elke tuinklus hebben wij wel een bijpassend soort tuinhout in ons uitgebreide assortiment. We zien geen problemen, maar uitdagingen. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan tuinhout in Zeeland ter beschikking. Bent u hovenier? Ook dan bent u aan het goede adres voor al uw tuinhout in Zeeland. Van het maken van schuttingen en aanleggen van vlonders, tot het bestellen van overkappingen; bij Houthandel Katsman kunt u altijd terecht. Wanneer u werkzaam bent in de groene sector, kunt u bij ons als zakelijke klant terecht voor al uw tuinhout. Nog geen klant bij ons? Dan kunt u contact opnemen met Richard Katsman via telefoonnummer 06-44269046. Hij zal u de zakelijke voorwaarden uitleggen.

 

Hout zager

Tuinhout in provincie Zeeland

Bij Houthandel Katsman leveren we altijd maatwerk en zijn we (bijna) dag en nacht bereikbaar om mee te denken in oplossingen. Nét dat extra beetje service; dat is waar Houthandel Katsman voor staat. Wanneer u op zoek bent naar tuinhout op bijvoorbeeld Walcheren of Zuid-Beveland, dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u zowel onze materialen komen bezichtigen en afhalen op onze locatie in Goes, als uw bestelling via de website doen en het laten thuisbezorgen. Wij bezorgen namelijk door heel Zeeland en kunnen in veel gevallen direct tuinhout in Zeeland leveren. Woont u bijvoorbeeld in Middelburg? Geen probleem, wij bezorgen uw bestelling gewoon bij u thuis. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft, neemt één van onze medewerkers contact met u op om een aflever moment in te plannen. Wij nemen het regelen van vervoer voor u uit handen en u hoeft hier niets voor te regelen.

Voor meer advies en inspiratie of informatie over de mogelijkheden, komt u gerust langs bij onze houthandel in Zeeland tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl, bel naar 0113 21 19 42 óf maak online een afspraak.