Tuinhout Middelburg

Bent u op zoek naar tuinhout voor het maken van een terras, schutting of tuinhuis? Zoek dan niet verder! Dan bent u bij Houthandel Katsman namelijk aan het juiste adres. Wij zijn de eerste houthandel in Zeeland en bestaan inmiddels ruim 30 jaar. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan tuinhout voor tuin en terras, zoals Douglas, geïmpregneerd grenen, hardhout en rondhout. Ook vindt u bij ons zelf geproduceerde tuinschermen en poorten. Wij leveren hoogwaardig kwaliteit tuinhout voor een scherpe prijs. Houthandel Katsman is dé leverancier voor tuinhout in Middelburg en omstreken.

 

Houthandel katsman voor uw tuinhout in Middelburg

De medewerkers van Houthandel Katsman helpen en adviseren u graag bij de beste keuze qua tuinhout. Waar u ook naar op zoek bent, voor elke klus hebben wij wel een bijpassend soort tuinhout beschikbaar. We zien geen problemen, maar uitdagingen. Voor tuinhout in Middelburg kunt u als zowel particuliere als zakelijke klant bij ons terecht en hebben wij een uitgebreid assortiment beschikbaar. Bent u hovenier? Ook dan bent u aan het goede adres voor uw hout in Middelburg. Van het maken van schuttingen en aanleggen van vlonders, tot het bestellen van overkappingen; bij Houthandel Katsman kunt u altijd terecht. Wanneer u werkzaam bent in de groene sector, kunt u bij ons als zakelijke klant terecht voor al uw tuinhout. Indien u nog geen klant bij ons bent, kunt u contact opnemen met Richard Katsman via telefoonnummer 06-44269046. Vraag hem naar de zakelijke voorwaarden en hij zal het u uitleggen.

 

Hout zager

Tuinhout in Middelburg

Houthandel Katsman staat voor nét dat beetje extra service. Wij leveren dan ook altijd maatwerk en zijn altijd bereikbaar voor onze klanten om met hen mee te denken. Bent u op zoek naar hout in Middelburg, dan kunt u bij ons terecht. U kunt onze tuinmaterialen komen bekijken op onze locatie in Goes, maar wij kunnen uiteraard ook tuinhout in Middelburg bezorgen, wanneer u telefonisch of via de website bestelt. Wij bezorgen namelijk door heel Zeeland tuinhout en kunnen in veel gevallen direct hout in Middelburg leveren. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft, neemt één van onze medewerkers contact met u op om een aflever moment in te plannen. Wij nemen het regelen van vervoer voor u uit handen en u hoeft hier niets voor te regelen.

Voor meer advies en inspiratie of informatie over de mogelijkheden, komt u gerust langs bij onze houthandel in Zeeland tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl, bel naar 0113 21 19 42 óf maak online een afspraak.