Ellen helpt klant

Kwaliteit van Zeeuwse bodem

Ruim 30 jaar geleden begonnen Chiel Katsman en zijn vrouw een bedrijf aan de Westhavendijk in Goes. Hier werd de basis gelegd voor houthandel Katsman. In 2005 kwamen Richard en Ellen Katsman in de zaak. Door de toenemende vraag van onze klanten zijn we langzamerhand het assortiment gaan uitbreiden. Dit heeft gezorgd voor een steeds grotere vaste klantenkring. De Westhavendijk werd voor ons te klein en daarom zijn we in 2019 verhuisd naar een mooi nieuw onderkomen aan de Courtinestraat 12 in Goes. Hier hebben we het assortiment nog verder kunnen uitbreiden. Ondertussen is het personeelsbestand uitgebreid, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. We hebben een grote houtvoorraad en kunnen in veel gevallen direct leveren. U bent tijdens openingsuren van harte welkom.

Benieuwd hoe je het beste een schutting kunt samen stellen?

boom cirkel
Houten planken opslag Houthandel Katsman

Zakelijke bestellingen

  • Houthandel Katsman is er ook voor zakelijke klanten
  • Levering van tuinhout
  • Levering van Douglashout schermen
  • Levering van geïmpregneerde schermen
Lees meer

Ook voor de particulier!

  • Uiteraard bent u als particulier ook van harte welkom.
  • Via onze website kunt u artikelen bestellen en eventueel thuis laten bezorgen.
  • Wilt u de materialen eerst komen bekijken, kom dan naar onze zaak aan de Courtinestraat 12 in Goes.
  • Voor technische vragen kunt u contact opnemen met onze specialist Jan Westerbeke. Hij is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.
Wij helpen mensen graag bij het selecteren van de juiste materialen om hun schutting, overkapping of bouwwerk te realiseren. Ellen Katsman

Houthandel Katsman tuinhoutbedrijf

Nét dat beetje meer service, altijd bereid tot maatwerk. Dat is houthandel Katsman. (Bijna) dag en nacht bereikbaar en altijd bereid om mee te denken in oplossingen. We zien geen problemen, maar uitdagingen. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, daar maken we ons sterk voor. Houthandel Katsman bestaat ruim 30 jaar. Het eerste tuinhoutbedrijf van Zeeland, met het grootste aanbod voor tuin en terras. O.a. Douglas, geïmpregneerd grenen hardhout, rondhout, blokhutten, kapschuren. Tevens eigen productie tuinschermen en poorten.