Schutting Zeeland

Bent u op zoek naar een schutting in Zeeland? Zoek dan niet verder, want dan bent u bij Houthandel Katsman aan het goede adres. Wij zijn hét tuinhoutbedrijf voor schuttingen in Zeeland en bieden diverse producten voor schuttingen aan. In ons assortiment hebben wij o.a. verschillende schuttingdelen, bevestigingsmaterialen, poorten, afdekkappen en palen. Voor het leveren van schutting materialen in Zeeland, waaronder Walcheren en Zuid-Beveland, kunt u bij Houthandel Katsman terecht. Wij leveren uitstekende kwaliteit schuttingmaterialen voor een aantrekkelijke prijs!

 

Schutting Zeeland

Houthandel Katsman adviseert en helpt u graag bij de juiste keuze in allerlei verschillende soorten hout. Indien u werkzaam bent in de groene sector, kunt u ook bij ons terecht voor een schutting plaatsen in Zeeland of daarbuiten. Wij helpen tevens ook bouw- en klusbedrijven aan het juiste materiaal. Bent u werkzaam in de groene sector of in de bouw, maar zakelijk nog geen klant bij ons? Neem dan contact op met Richard Katsman via telefoonnummer 0113-21 19 42 en vraag naar onze zakelijke voorwaarden.

Levering van schuttingen in Zeeland

Houthandel Katsman levert wanneer mogelijk maatwerk en is altijd bereikbaar om mee te denken in oplossingen voor haar klanten. Nét dat beetje meer service, altijd bereid tot maatwerk is dan ook het motto van Houthandel Katsman. We hebben een grote voorraad en kunnen onze producten vaak leveren binnen Zeeland, bijvoorbeeld op Walcheren of Zuid-Beveland. Heeft u al een bestelling geplaatst? Dan neemt één van onze medewerkers contact met u op om te bespreken wanneer het afgeleverd kan worden. Het regelen van vervoer nemen wij voor u uit handen en u hoeft hier dan ook niet zelf achteraan.

Schutting plaatsen Zeeland

Wilt u een schutting laten plaatsen in Zeeland, dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden om dit te laten doen. Wij werken samen met diverse partijen die een schutting voor u kunnen plaatsen. U kunt in dat geval de materialen bij ons inkopen en wij adviseren u dan op basis van uw wensen welk bedrijf u hiervoor kunt inhuren.

Meer advies, inspiratie of informatie nodig? Kom dan bij onze houthandel in Zeeland langs tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl óf bel naar 0113 21 19 42.