Schutting Zeeland

Bent u op zoek naar een schutting in Zeeland? Zoek dan niet verder, want dan bent u bij Houthandel Katsman aan het goede adres. Wij zijn hét tuinhoutbedrijf voor schuttingen in Zeeland en bieden diverse producten voor schuttingen aan. In ons assortiment hebben wij o.a. verschillende schuttingdelen, bevestigingsmaterialen, poorten, afdekkappen en palen. Voor het leveren van schutting materialen in Zeeland kunt u bij Houthandel Katsman terecht. Wij leveren uitstekende kwaliteit schuttingmaterialen voor een aantrekkelijke prijs!

Beton schutting Zeeland

Een betonnen schutting is een dichte schutting die uit beton is gemaakt. Het gebruik van beton biedt diverse voordelen. Een beton schutting is bijvoorbeeld ontzettend onderhoudsvriendelijk. Dat betekent dat dergelijke schuttingen weinig onderhoud nodig hebben. Tevens is een beton schutting geluidswerend en uitstekend bestand tegen zware weersomstandigheden zoals harde wind. Een ander bijkomend voordeel is dat er geen fundering gelegd hoeft te worden bij het plaatsen van een beton schutting. Betonschuttingen zijn er in allerlei verschillende kleuren, diktes en vormen. Bekijk bijvoorbeeld onze inspiratie pagina voor afbeeldingen van betonpalen schuttingen in Zeeland.

 

Schilder

Hout beton schutting Zeeland

Het verschil tussen een betonschutting en houtbetonschutting is dat de onderkant van een hout beton schutting uit beton bestaat en de bovenkant uit tuinhout. Omdat de onderkant van beton is gemaakt, is dit gedeelte (wat tevens het meest kwetsbare gedeelte is) steviger dan bijvoorbeeld een hout schutting.

Houthandel Katsman adviseert en helpt u graag bij de juiste keuze in allerlei verschillende soorten hout. Indien u werkzaam bent in de groene sector, kunt u ook bij ons terecht voor een schutting plaatsen in Zeeland. Wij helpen tevens ook bouw- en klusbedrijven aan het juiste materiaal. Bent u werkzaam in de groene sector of in de bouw, maar zakelijk nog geen klant bij ons? Neem dan contact op met Richard Katsman via telefoonnummer 06-44269046 en vraag naar onze zakelijke voorwaarden.

Levering van schuttingen in Zeeland

Houthandel Katsman levert ten aller tijden maatwerk en is altijd bereikbaar om mee te denken in oplossingen voor haar klanten. Nét dat beetje meer service, altijd bereid tot maatwerk is dan ook het motto van Houthandel Katsman. We hebben een grote voorraad en kunnen onze producten vaak leveren binnen Zeeland. Heeft u al een bestelling geplaatst? Dan neemt één van onze medewerkers contact met u op om te bespreken wanneer het afgeleverd kan worden. Het regelen van vervoer nemen wij voor u uit handen en u hoeft hier dan ook niet zelf achteraan.

Schutting plaatsen Zeeland

Wilt u een schutting laten plaatsen in Zeeland, dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden om dit te laten doen. Wij werken samen met diverse partijen die een schutting voor u kunnen plaatsen. U kunt in dat geval de materialen bij ons inkopen en wij adviseren u dan op basis van uw wensen welk bedrijf u hiervoor kunt inhuren.

Meer advies, inspiratie of informatie nodig? Kom dan bij onze houthandel in Zeeland langs tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl óf bel naar 0113 21 19 42.