Houthandel Zeeland

Wanneer u op zoek bent naar tuinhout voor een schutting, vlonderterras of tuinhuis, bent u bij ons aan het juiste adres. Houthandel Katsman bestaat ruim 30 jaar. De eerste houthandel in Zeeland, met het grootste aanbod voor tuin en terras. Zo vindt u bij ons o.a. Douglas, geïmpregneerd grenen, hardhout, rondhout, blokhutten, kapschuren, buitenverblijven, betonpalen en -platen. Daarnaast bieden wij onze eigen productie van tuinschermen en poorten aan. Katsman is dé houthandel in Zeeland voor al uw tuinhout en staat voor goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Katsman: dé houthandel in Zeeland

Bent u op zoek naar een houthandel in Zeeland? Dan bent u bij Houthandel Katsman aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan tuinhout ter beschikking voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Bent u werkzaam in de groene sector, dan bent u van harte welkom bij onze houthandel in Zeeland. Bij ons kunt u als zakelijke klant terecht voor al uw tuinhout, van het maken van schuttingen, het aanleggen van vlonders tot het bestellen van overkappingen. Bij houthandel Katsman kunt u als zakelijke klant terecht voor al uw tuinhout. Bent u nog geen klant bij ons? Neem dan contact op met Richard Katsman, 06-44269046, en vraag naar onze zakelijke voorwaarden.

 

Schilder

Houthandel provincie Zeeland

Bij Houthandel Katsman zijn wij altijd bereid tot maatwerk en leveren we nét dat beetje meer service. Wij denken altijd met onze klanten mee in oplossingen. Bent u op zoek naar een houthandel in provincie Zeeland, dan kunt u bij ons terecht. U kunt namelijk zonder afspraak onze materialen komen bekijken en afhalen op onze locatie in Goes. Wilt u uw artikelen laten thuisbezorgen? Dat kan ook! Wij bezorgen namelijk bestellingen door heel Zeeland. Bijvoorbeeld op Walcheren, maar ook op Zuid-Beveland. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om een bezorgmoment in te plannen. Door uw tuinhout online te bestellen, hoeft u zelf niets te regelen voor het vervoer!

Voor meer advies en inspiratie of informatie over de mogelijkheden, komt u gerust langs bij onze houthandel in Zeeland. Of stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl, bel naar 0113 21 19 42 óf maak online een afspraak.